foradia cdturisme

Xerrades pels barris d’Alcoi per la reivindicació d’unes pensions dignes

• Podem Alcoi està realitzant pels barris del municipi una sèrie de xarrades per tal d’analitzar la situació de les pensions públiques • “Hem de continuar eixint al carrer i fent pressió social perquè es consolide un sistema de pensions públic digne”, comenta Aarón Ferrándiz.


Podem Alcoi està realitzant pels barris del municipi una sèrie de xarrades per tal d’analitzar la situació de les pensions públiques i animar a la ciutadania a participar d’una reivindicació necessària. Han estat als barris de l’Eixample i Batoi. Els següents seran Viaducte (el dijous 15) i la Zona Nord (22 de març).

Segons ens comenten els seus portaveus, “les xarrades han tingut molt bona acceptació entre les veïnes i veïns d’Alcoi, que veuen com els governs dels últims anys han estat retallant un dret bàsic com són les pensions i empobrint, així, a un sector social tan important com són els nostres majors”, comenta Aarón Ferrándiz.

En les xerrades s’està posant èmfasi en el fet que sí que n’hi ha diners per a finançar unes pensions públiques dignes per a tots, però el que no n’hi ha és voluntat política per a dur a terme. Per aquests motius, des de Podem Alcoi volen sensibilitzar a la gent perquè reivindiquen aquest dret, “hem de continuar eixint al carrer i fent pressió social perquè es consolide un sistema de pensions públic digne”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *