foradia subscriutegrat

Millores al gimnàs del poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi, per 15.000 €

• Es produeixen, en part, per reparar els perjudicis que va patir el passat mes de juny a causa d’una inundació. • Amb aquesta reforma, s'ha aconseguit donar-li un nou aspecte a la sala del gimnàs, millorant les propietats de la seua superfície i fent-ho agradable


Millores al gimnàs del poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi i al seu passadís d’accés. Es produeixen, en part, per reparar els perjudicis que va patir el passat mes de juny a causa d’una inundació. L’actuació ha tingut un cost de 15.156,68 euros i ha sigut realitzada per Parquets Alcoi S.L.

S’ha substituït el paviment existent per un paviment de goma en rotllos, amb una grossària de 6 mil·límetres. Aquest sòl de goma és resistent a l’impacte de les peses i altra maquinària i accessoris propis del gimnàs.

Amb aquesta reforma, s’ha aconseguit donar-li un nou aspecte a la sala del gimnàs, millorant les propietats de la seua superfície i fent-ho agradable en caminar.

També s’ha intervingut al passadís del Tatami i de l’Esquaix, eliminant les imperfeccions generades per la humitat i donar-li un aspecte nou i net.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *