Foradia parentesisajudalcoi

Encontre Intercultural per la convivència en la diversitat a Alcoi

• Les diverses cultures que conviuen a Alcoi han compartit balls i danses, manualitats, tatuatges de henna, dolços de tot tipus, entre d'altres • Ha sigut organitzat per la plataforma Crida contra el Racisme de l’Alcoià i el Comtat, conjuntament amb DiC Alcoi i l'Associació de veïns i veïnes del Batoi


Celebrat l’Encontre Intercultural per la convivència en la diversitat a Alcoi, al Parc de La Uixola. Es tracta d’una jornada on les diverses cultures que conviuen a Alcoi han compartit balls i danses, manualitats, tatuatges de henna, dolços de tot tipus, entre d’altres.

Ha sigut organitzat per la plataforma Crida contra el Racisme de l’Alcoià i el Comtat, conjuntament amb DiC Alcoi i l’Associació de veïns i veïnes del Batoi, “volem unes comarques lliures de feixisme, racisme i xenofòbia”.

L’encontre ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i la participació de l’Associació D3 Jóvenes Artistas, Grup de danses Carrascal, Asociaţia Română din Comunitatea Valenciană Ulpia Traiana, Grup de Ball Equador-Bolívia, Associació Dalja solidaris amb el Poble Sahrauí, Associació el Cedre i el Centre Ovidi Montllor.

Després de l’experiència, des de la plataforma “volem animar-vos a tots i totes a seguir dibuixant els municipis solidaris, interculturals i pacífics que volem!!”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *