foradia subscriutegrat

Vicent Sanchís deixa el seu càrrec de director del departament d’Empresa d’Alcoi

• “És el moment per a continuar la meua activitat en altres àmbits”, ha comunicat Sanchís, qui reconeix que “ha estat per a mi un honor poder haver dedicat 3 anys" • Al llarg d'aquests tres anys, la seua aportació ha sigut determinant per a la consolidació del projecte Àgora d’Alcoi, una aposta per a l'emprenedoria i la dinamització econòmica de la ciutat.

Vicent Sanchis

 Vicent Sanchís deixa el seu càrrec de director del departament d’Empresa, Formació i Innovació. Ho fa tres anys després de la seua incorporació com a professional de perfil tècnic.

Al llarg d’aquests tres anys, la seua aportació ha sigut determinant per a la consolidació del projecte Àgora d’Alcoi, una aposta impulsada pel Govern en 2012 per a l’emprenedoria i la dinamització econòmica de la ciutat.
És el moment per a continuar la meua activitat en altres àmbits”, ha comunicat Sanchís, qui reconeix que “ha estat per a mi un honor poder haver dedicat 3 anys de la meua vida a treballar per la meua ciutat”.

Sanchís també ha impulsat les relacions amb les diferents universitats, Universitat d’Alacant (UA) i Universitat Politècnica de València (UPV) i, especialment, amb les escoles de negoci de la província, FUNDEUN i FUNDESEM, amb les que s’han establit relacions i s’han desenvolupat distintes jornades. Igualment, Sanchís s’ha implicat en la participació d’Alcoi dins de la xarxa europea ACTE, Associacions per les Col·lectivitats Tèxtils, tornant a posar el nom de la ciutat al lloc que li pertoca com a referent tèxtil a la Comunitat Valenciana i a Europa.

Des de l’àrea d’empresa també s’ha treballat perquè Àgora fora punt d’encontre i unió entre els diferents organismes que treballen per la creació d’empreses en la ciutat: entitats educatives, Cámara de Comercio de Alcoy, el CEEI

Per a concloure, Sanchís espera que “la dinamització econòmica d’Alcoi continue avant amb nous projectes i persones compromeses en millorar l’economia i per tant, les oportunitats i la qualitat de vida de tots els que vivim i estimem aquesta ciutat”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *