foradia cdturisme

L’Associació Cultural Samarita presenta el concurs de tapes i els premis de la festa

• L'Associació Cultural Samarita presenta dues activitats amb l’objectiu d’enriquir l'oferta cultural de la ciutat d'Alcoi • Raül Llopis ha reconegut que aquestes dues iniciatives es troben totalment “consolidades entre la ciutadania, la qual les espera i les gaudeix”

L’Associació Cultural Samarita presenta dues activitats amb l’objectiu d’enriquir l’oferta cultural de la ciutat d’Alcoi: el IV Concurs de Tapes festeres i la quinta edició dels Premis Samarita de la festa.

Concurs de Tapes

Es durà a terme el dissabte 7 d’abril. Participaran les filaes Judíos, Mudéjares, Realistes, Andaluces, Vascos, Navarros, Alcodianos i Magenta. En la jornada del 14 d’abril, per l’altra banda, participaran Cordoneros, Marrakesch, Benimerins, Gusmans, Asturians, Mossàrabs, Aragonesos, Creuats i Miqueros.

Es lliuraran tres premis: a la millor tapa, millor presentació i el premi especial del jurat. Les targetes de votació es podran trobar a les respectives seus de les filaes.

Premis Samarita de la festa

La gala tindrà lloc el 3 de novembre. Tal com comenta el representant de l’associació, David Ponsoda, s’espera que les nominacions es puguen fer públiques entre els mesos de juny i juliol. Com a novetat per a aquesta edició Ponsoda ha apuntat els dos reconeixements que premiaran a les esquadres de negres, tant en el bàndol cristià com en el moro. L’associació també s’encarregarà d’enregistrar en vídeo els principals actes, amb una especial cura en el cas dels ballets.

L’edil de festes, Raül Llopis, ha reconegut que aquestes dues iniciatives es troben totalment “consolidades entre la ciutadania, la qual les espera i les gaudeix”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *