foradia pressupostparticipatiualcoi

El Campus de Gandia començarà curs amb un nou Màster

Parlem amb Josep Ángel Mas, subdirector de Promoció i Comunicació del Campus de Gandia de la UPV. El Campus de la Universitat Politècnica de Gandia està a punt de començar la fase de preinscripció per a cursar els seus cinc graus universitaris, tres dobles graus i cinc màsters, un d'ells nou

Josep Ángel Mas, subdirector de Promoció i Comunicació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, ha estat fent un petit repàs sobre l’oferta formativa que podem trobar a la capital de la Safor. Ara mateix hi ha cinc graus i tres dobles graus, que podran triar l’alumnat que es presenta enguany a la prova d’accés a la universitat, a les convocatòries de juny i de juliol.

Pel que fa als graus hi ha Tecnologies interactives, Comunicació Audiovisual, Turisme, Ciències Ambientals, i Enginyeria de Sistemes de Comunicació, Imatge i So; i els dobles graus són: Comunicació Audiovisual i Telecomunicació d’Imatge i So; Turisme i ADE, fent la part de turisme en Gandia, i ADE al Campus de la UPV d’Alcoi; i finalment el doble Grau en Ciències Ambientals i Enginyeria Forestal, que es fa entre Gandia i València.

Per al pròxim curs, uns 400 alumnes començaran la seua vida universitària a Gandia, i molts d’ells voldran fer-ho al Grau de Comunicació Audiovisual, que segons assegura Mas, és un dels més demandats, però que és cert que les tendències van canviant: “Pareix que Telecomunicacions torna a estar de moda. És un grau en el qual apostem molt, i de fet, té el segell de qualitat internacional”.

En aquest campus també hi ha oferta de Màsters, i, a més de continuar amb el d’Enginyeria Acústica, Comunicació Transmèdia, o Postproducció Digital, i el d’Avaluació i Seguiment Ambiental d’Ecosistemes Marítims i Costaners, enguany han incorporat el Màster en Intel·ligència Turística: “És un màster pioner estatalment, que combina una miqueta la nostra experiència amb el turisme i amb tecnologies interactives i telecomunicacions. En Gandia s’està apostant molt en aquest tema, i estem donant una resposta. Els nostres estudiants podran tenir una eixida professional ací mateix, perquè s’està apostant clarament per això, i això ha sigut un dels punts a favor perquè ens aprovaren el màster, que és un lloc sensible a zones d’innovació tecnològica aplicada a la gestió turística. Per a aquest màster hi haurà unes 30 places”.

Cada any el Campus de Gandia acull a un total de 1.457 alumnes de graus, i 88 de màsters, dels quals el 60% són del País Valencià, un 20% venen de l’estat espanyol, i un altre 20 són nascuts a l’estranger, incloent-hi els alumnes d’intercanvi Erasmus.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *