foradia subscriutegrat

Jornada de reflexió i denúncia a Alcoi sobre la situació de Palestina, dijous 5 d’abril

• Dins de la Setmana Internacional Contra l’Apartheid, Alcoi dedicarà un acte per a reflexionar sobre la situació actual de Palestina, amb la presència de l'activista Manu Pineda. • Es vol sensibilitzar sobre la situació d'Ahed Tamimi, xiqueta que, amb només 17 anys, va ser detinguda "pel fet d'enfrontar-se als militars que prèviament van disparar al cap al seu cosí

Dins de la Setmana Internacional Contra l’Apartheid, Alcoi dedicarà un acte per a reflexionar sobre la situació actual de Palestina. Serà el dijous 5 d’abril, a la llibreria Detroit, a partir de les 19:00 de la vesprada.

Segons comenta Cristian Santiago, regidor de Guanyar i membre d’Unadikum, “amb aquesta xerrada volem parlar de la situació actual de Palestina, dels nens i nenes palestines segrestades per l’ocupació israeliana“.

Així, es vol sensibilitzar sobre la situació d’Ahed Tamimi, xiqueta que, amb només 17 anys, va ser detinguda “pel fet d’enfrontar-se als militars que prèviament van disparar al cap al seu cosí, Mohamed Tamimi, i que ja porta més de tres mesos en una presó militar israeliana a l’espera que un tribunal militar dicte contra ella una condemna de fins a deu anys per defensar la seua terra”.

En aquest context, amb l’acte Unadikum vol continuar exigint i pressionant “per a l’alliberament immediat d’Ahed Tamimi, dels membres de la seua família i dels més de 6.000 palestines i palestins presos per un règim colonial, racista i criminal“.

Primerament, a l’acte es projectarà el documentalRadiance of resistance”. Tot seguit l’activista de les Brigades Internacionals Unadikum Manu Pineda, qui ja va vindre a Alcoi en 2015, realitzarà una xarrada. Finalment es realitzarà una videoconferènciaamb Bassem Tamimi, pare de la menor empresonada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *