lasarga subscriute elgrat

Benilloba espera acollir milers de visitants durant el Mercat Tradicional, 30 i 31 de març

• Hi haurà mig centenar de parades amb tota mena de productes, espectacles, exposicions i jocs infantils, a més de les exhibicions dels “subhastadors” i de pilota. • Es podran trobar tota mena de productes, com embotits típics, dolços i mones de Pasqua, formatges, ceràmica...


El Mercat de Divendres Sant tornarà a ser el protagonista de l’inici de la Setmana Santa a Benilloba. Serà durant els pròxims 30 i 31 de març, amb una proposta que transformarà el municipi del Comtat en un mercat que omplirà de parades els principals carrers de la població.

Hi haurà mig centenar de parades amb tota mena de productes, espectacles, exposicions i jocs infantils, a més de les exhibicions dels “subhastadors” i de pilota.

Entre altres propostes, es podran trobar tota mena de productes, com embotits típics, dolços i mones de Pasqua, formatges, ceràmica, gastronomia local i vins o cerveses artesanals.

El Mercat obrirà les seues portes el divendres 30 de març a les 9 del matí. A les 11 hores es podrà seguir en viu l’exhibició dels subhastadors, la professió que va ocupar durant dècades a molts benillobers. Servirà per a recordar i conéixer la dura feina que feien i que els allunyava del seu poble i les seues famílies durant mesos.

Els més menuts podran gaudir de les activitats infantils que s’han programat tant divendres com dissabte entre les 11 i les 13 hores. A més, al teatret de les Moreres, divendres a les 16 hores hi haurà actuació de mag i humorista i dissabte al mateix lloc i hora, actuarà el grup Trobadorets, amb una proposta per a xiquets i xiquetes de 3 a 11 anys.

El regidor Jordi Jiménez ha apuntat que “el Mercat Tradicional és ja una referència en tota la comarca per a aquestes dates i això ho saben tant els visitants que cada any arriben en major nombre com els venedors”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *