foradia becasivace

Quasi 3 milions d’€ per als programes i recursos socials de l’Alcoià per part de la Conselleria d’Igualtat

• 2.767.820 euros per al desenvolupament de programes i manteniment de recursos socials dirigits a diferents col·lectius de l’Alcoià • En el cas d'Alcoi, totes les línies de subvenció han augmentat respecte al passat any


2.767.820 euros per al desenvolupament de programes i manteniment de recursos socials dirigits a diferents col·lectius de l’Alcoià. Aquesta és la quantitat que ha destinat que destinat la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, un increment del 23’5% respecte al passat any.

Concretament, es finança el Pla Concertat de Serveis Socials, serveis d’atenció a menors SEAFIS, agències d’atenció a persones migrants PANGEA, residències i centres de dia de persones majors, programes d’integració del poble gitano i la xarxa d’agents d’igualtat.

En el cas d’Alcoi, totes les línies de subvenció han augmentat respecte al passat any. El pla concertat de serveis socials rep enguany 764.450 euros enfront dels 529.450 euros del passat any, les línies d’atenció a la infància SEAFIS de l’ajuntament tindran enguany una subvenció de 61.050 euros mentre que el passat any van rebre 56.700 euros, i les oficines PANGEA per a persones migrants reben enguany una subvenció de 10.000 euros.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *