foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia invertirà 266.000 euros de la Diputació de València en la millora de la xarxa d’Escoletes municipals

Els treballs es realitzaran en les set escoletes municipals i estan destinats principalment a millorar el confort dels alumnes

Aquesta subvenció es destinarà a executar treballs de millora i manteniment en les set escoletes municipals consistint en la millora de revestiments, pintures i paviments; instal·lació de tendals, vinils i estors; a més d’instal·lar aire condicionat en aquelles zones on s’ha considerat necessari; i una cuina nova a l’EIM del Grau.

La Diputació de València ha destinat 266.000 euros a Gandia per a les seues set escoletes municipals. Totes les accions han estat consensuades amb les treballadores dels centres tal com ha afirmat la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster. “Hem treballat amb les educadores dels centres per saber quines eren les necessitats de les escoletes. Tots els treballs estan destinats a reparar desperfectes que s’havien produït per la falta de manteniment i per millorar el confort i la seguretat dels més petits que van a la xarxa municipal d’escoletes“.

Fuster ha volgut destacar que en cap cas afectaran el funcionament diari dels centres, ja que es tracta d’accions que majoritàriament es desenvoluparan en les zones exteriors. L’edil va voler remarcar “el nostre compromís com a govern municipal amb l’educació pública en tots els trams d’edat” .

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *