foradia pressupartialcoi

La visita a la Colònia Agrícola dels Plans inicia el nou cicle d’excursions al voltant d’Alcoi, 24 de febrer

• L’eixida, en autobús, tindrà lloc a les 8:30 del matí, des de la plaça d’Espanya i a les 8:50 des de l’Estepar • L’eixida, en autobús, tindrà lloc a les 8:30 del matí, des de la plaça d’Espanya i a les 8:50 des de l’Estepar

Comença el nou cicle d’excursions per conéixer el patrimoni històric i arqueològic d’Alcoi i el seu entorn. La primera serà aquest diumenge 24 de febrer, amb la visita a la Colònia Agrícola dels Plans, amb Jordi Borrell i Gabriel Sanchís com a guies que explicaran tots els detalls del paratge i els seus elements més importants.

L’eixida, en autobús, tindrà lloc a les 8:30 del matí, des de la plaça d’Espanya i a les 8:50 des de l’Estepar. El recorregut serà de 5 kilòmetres, amb un nivell de dificultat fàcil. Les places de l’autocar s’han de reservar a través del Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó: 965537144.

Aquesta serà la primera de les 10 excursions que es realitzaran cada diumenge de final de mes (a excepció del dissabte 27 d’abril), entre els mesos de febrer i de novembre del 2019. Tot organitzat a través del Museu Arqueològic d’Alcoi, del CAEHA i de l’Ajuntament d’Alcoi.

Alguns dels llocs que es visitaran al llarg del cicle són: el jaciment medieval del Castellar, les excavacions arqueològiques d’El Salt, el poblat ibèric del Puig, les caves de neu del Carrascal de la Font Roja i les esglésies històriques d’Alcoi. Tot comptant amb la guia i explicacions de professionals especialitzats en el patrimoni de l’entorn.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *