foradia subscriutegrat

Cocentaina i La Vila Joiosa inauguren exposicions d’Antoni Miró, 11 i 12 d’abril

• El Palau Comtal Sala D’Armes de Cocentaina acull l’exposició "El vol del Gat", dijous 12 d’abril a les 20:00 • l’11 d’abril, es presentarà l’exposició del mateix autor "L’Hospital Sueco-Noruec d'Alcoi", a Vila Museu, de La Vila Joiosa


El Palau Comtal Sala d’Armes de Cocentaina acull l’exposició “El vol del Gat” d’Antoni Miró. La inauguració es realitzarà el dijous 12 d’abril a les 20:00, i serà visitable fins al 31 de maig.

Es tracta d’una proposta que fusiona literatura i pintura: 27 pintures sobre llenç que interpreten els capítols de la novel·la “El Vol del gat”, de l’escriptor, professor i exministre de Cultura cubà, Abel Prieto, tots ells amb la dansarina i coreògrafa Sol Picó com a protagonista.

Un dia abans, l’11 d’abril, es presentarà l’exposició del mateix autor “L’Hospital Sueco-Noruec d’Alcoi“, a Vila Museu, de La Vila Joiosa. Tindrà lloc a les 12:00 h.

Antoni Miró arreplega en aquesta mostra obres que representen l’acte de solidaritat del poble escandinau (col·laborador de la creació de l’Hospital Suec-Noruec d’Alcoi), l’hospital i la cruesa de la Guerra Civil espanyola.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *