foradia subscriutegrat

L’exposició d’Antoni Miró sobre l’Hospital Sueco-Noruec arriba a València

A més de ser la mostra protagonista del programa El Mur d'À Punt, el pintor alcoià també ha arribat fins a Cuba gràcies al llibre 'Antoni Miró i Cuba. Desdibuixant Fronteres'

L’obra de l’artista alcoià Antoni Miró és reconeguda per tot arreu, i així s’ha demostrat al programa d’À Punt, El Mut, que ha tret l’exposició que s’ha inaugurat recentment a València, concretament al museu de la Fundació Chirivella-Soriano, i en la qual es pot veure un treball d’investigació de Els Llocs de la Memòria. En l’exposició es parla sobre l’ajuda i solidaritat internacional durant la Guerra Civil, concretament, amb l’exemple de l’Hospital Sueco-Noruec que es va instal·lar a Alcoi. Amb aquest treball, l’artista ha volgut recordar i reivindicar allò que ha passat en la nostra història. Moltes de les obres que formen part d’aquesta col·lecció viatgen per tot el país.

A banda d’aquesta mostra, Antoni Miró també ha arribat fins a Cuba gràcies a un llibre escrit per la historiadora de l’art cubana Martha Laguna. El seu títol és ‘Antoni Miró i Cuba. Desdibuixant fronteres’, i s’ha presentat al Museu Nacional de Belles Arts de La Habana.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *