foradia subscriutegrat

La Plataforma per la Reindustrialització proposa millores comunicatives a les Comarques Centrals

• La Plataforma per la Reindustrialització Territorial s'ha reunit amb representants de la nova patronal autonòmica la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV). • Per altra banda, els representants empresarials han mostrat la seua satisfacció per la recent elecció de Pablo de Gracia com a nou president de Càmera Alcoi.


La Plataforma per la Reindustrialització Territorial (integrada per COEVAL, FEDAC i IBIAE), s’ha reunit amb representants de la nova patronal autonòmica la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), a petició d’aquesta, per a traslladar-li les necessitats que en matèria d’infraestructures té el territori.

En concret ha traslladat la necessitat de dur a terme:

  • Les obres de millora de la CV 60 que permeten completar l’Autovia del Morquí i millorar la connexió entre les comarques de la Vall d’Albaida i La Safor,
  • Les inversions necessàries perquè la línia ferroviària Xàtiva-Alcoi tinga unes condicions dignes.
  • Un port sec per a impulsar l’activitat logística en les Comarques Centrals, plantejant-se possibles ubicacions a considerar en la Vall d’Albaida, ja que la mateixa compta amb una gran potencialitat logística.
  • Un tercer carril l’autovia en el tram que connecta Sant Joan amb l’aeroport de l’Altet, ja que el trànsit que procedeix de l’interior de la província d’Alacant, des de comarques com a L’Alcoià, El Comtat i La Foia de Castalla, és molt elevat.

D’altra banda, els representants empresarials de les comarques de la Vall d’Albaida, L’Alcoià, El Comtat i La Foia de Castalla, han mostrat la seua satisfacció per la recent elecció del president de FEDAC, Pablo de Gracia, com a nou president de Càmera Alcoi.

Font: Redacció./


participalcoi

Una resposta de La Plataforma per la Reindustrialització proposa millores comunicatives a les Comarques Centrals

  1. Pedro Candela ha dit:

    Y la vía rápida Alcoy – Benimantell, para llegar en 50 min a la Marina: Benidorm, Altea, Alfaç, la Nucía, Polop, Callosa,…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *