foradia pressupostparticipatiualcoi

Més de 100 persones participen en la DogRace Solidària 2017

• Raúl Solbes y Lorena Rodríguez guanyadors de la canicross. • En benefici d'aquesta entitat i de l'Associació Espanyola contra el Càncer.

Més de 100 persones, entre inscrits i voluntaris, van fer possible la DogRace Solidària 2017. En l’acte va destacar la carrera de canicross, en la qual van participar més de 20 persones. En la marxa van caminar més de 50 participants. També es van desenvolupar altres activitats com ara una exhibició amb gossos, treballs manuals i estands publicitaris.

En la carrera de canicross de 8’8 km els guanyadors van ser:

  • En la categoria Sènior Masculí: Raúl Solbes (33’20 min), Jaume Lara (34’18 min) i Mario Poveda (38’10 min).
  • En la categoria Sènior Femenina: Lorena Rodríguez (41’13 min), Chloe Nordera (45’12 min) i Elena Cristina Rodríguez (54’31 min).

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, que va ser l’organitzador, mostra la seua alegria de l’èxit de la DogRace, que serà en benefici d’aquesta entitat i de l’Associació Espanyola contra el Càncer: “des del GARA i AECC volem agrair a tots els participants i patrocinadors que el diumenge van fer possible aquest dia. En els pròxims dies coneixerem la quantitat exacta recaptada i es farà lliurament dels beneficis a ambdues entitats”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *