foradia pressupostparticipatiualcoi

Elevades expectatives de visites a la Trilogia festera d’Alcoi

• Tots els factors coincideixen: cap de setmana, temps agradable, expectatives del públic, dades de participació, promoció exterior... La previsió de visites per a les festes d’Alcoi 2018 és molt elevada.


Tots els factors coincideixen: cap de setmana, temps agradable, expectatives del públic, dades de participació… La previsió de visites per a les festes d’Alcoi 2018 és molt elevada.

Enguany la Trilogia festera alcoiana cau cap de setmana, cosa que facilita que persones de tots els llocs puguen visitar la localitat amb més possibilitats que si hi haguera caigut en dies laborables.

L’oratge previst és el del temps típic de la temporada en la qual estem, de primavera: segons el pronòstic, sense pluges i amb temperatures més o menys agradables (entre 17 i 22 graus de mitjana).

Dissabte a la vesprada, té lloc l’Himne, un acte que es viu tradicionalment com a un esdeveniment extraordinari. Han sigut 21.000 les cadires venudes per a contemplar l’Entrada d’enguany. Desfilaran vora 12.000 persones.

Si a aquests fets afegim la imatge de les festes d’Alcoi cap a l’exterior, cada any augmenta en promoció i espectacularitat, obtenim una expectativa de decenes de milers de visitants.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *