Foradia ivaceext

Gran presència de mitjans de comunicació cobrint les festes d’Alcoi

• TVE, Antena3, Telecinco, La Sexta i Cuatro són algunes cadenes de premsa estatal que tindran presència a les festes d’Alcoi • També està previst que la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana retransmeta mitjançant la plataforma Facebook Live.


TVE, Antena3, Telecinco, La Sexta i Cuatro són algunes cadenes de premsa estatal que tindran presència a les festes d’Alcoi. Per descomptat, també estaran presents els mitjans locals i comarcals. En total l’Ajuntament ha repartit 80 armilles acreditant als professionals.

També està confirmada la presència de dos corresponsals del periòdic NRC Handelsblad, un dels més llegits als Països Baixos, i que ja van venir a la ciutat per a cobrir la Cavalcada dels Reis Mags.

Per altra banda, una productora dels Països Baixos realitzarà capítols documentals a les nostres festes, duent endavant el projecte ‘Kruisvaarders en de Sultan’. Per la seua banda, la Diputació d’Alacant gravarà durant aquests dies un documental.

Pel que fa a la retransmisió de les festes: les entrades d’Alcoi es podran veure en directe tant en 8TV (Antiga Mediterráneo TV), des de les 11 hores del matí i des de les 17.15 de la vesprada. TVA (Televisió de l’Alcoià) també farà retransmissió en directe tant matí com vesprada, pel matí a partir de 10,30h i a la vesprada a les 17h.

També està previst que la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana retransmeta en vídeo algun dels actes del dia 24, retransmissió presentada per l’humorista Eugeni Alemany i que es farà mitjançant la plataforma Facebook Live.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *