foradia subscriutegrat

Iniciativa a Xàtiva per difondre i fer valdre els serveis socials municipals

• L’objectiu és difondre i donar a conéixer el treball dels equips dels serveis socials i els programes que s’ofereixen des de cada municipi • La posada en marxa d’aquesta campanya coincideix amb la transformació del model social valencià més important dels últims 20 anys


Xàtiva ha dut a terme la iniciativa ‘La Quarta Pota, a través de la qual es pretén visibilitzar els serveis socials municipals d’atenció primària. Una campanya dissenyada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

L’objectiu és difondre i donar a conéixer el treball dels equips dels serveis socials i els programes que s’ofereixen des de cada municipi en aquest àmbit, puntal fonamental de l’Estat del Benestar, junt amb la sanitat, l’educació i el sistema de pensions. També es vol transmetre la idea d’un nou model de serveis socials basat en el dret subjectiu i en la prevenció.

La posada en marxa d’aquesta campanya coincideix amb la transformació del model social valencià més important dels últims 20 anys, i en la que s’està apostant per la igualtat i la inclusió social com a horitzó i el dret i la dignitat de les persones com a qüestió essencial.

“Estem molt contents de poder realitzar una jornada de portes obertes des de l’Ajuntament de Xàtiva perquè es visualitze tot el treball que fan els professionals de Benestar Social i les noves polítiques que, de forma conjunta amb la Conselleria de Polítiques Inclusives i Igualtat, estem fent per ajudar a qui més ho necessita”, ha manifestat la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *