foradia subscriutegrat

Xàtiva inicia una ronda de contactes amb les entitats socials de la ciutat per afrontar la legislatura

Creu Roja ha estat la primera associació en reunir-se amb la regidora de Benestar Social Xelo Angulo

L’Ajuntament de Xàtiva ha albergat aquest dilluns una reunió entre la primera tinent d’alcalde i regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, i representants de Creu Roja, amb la finalitat d’analitzar la tornada a l’activitat després de l’estiu així com per explorar noves vies de col·laboració en aquesta legislatura.

Per part de Creu Roja, han estat presents la presidenta de l’Assemblea Local de Xàtiva, Marisa Juan; la vice-coordinadora provincial Pilar Salort; i el tècnic provincial de voluntariat David Jiménez.

Tal i com ha explicat Xelo Angulo, s’han iniciat una sèrie de contactes “per a explorar noves vies de col·laboració i avaluar el treball que s’ha fet en la darrera legislatura, veient què és el que podem millorar estant coordinats. En el cas concret de Creu Roja, es tracta d’una associació amb innumerables programes socials que poden contribuir a millorar la vida de les persones de la nostra ciutat“.

Les associacions de Xàtiva, després de l’inici de la legislatura el passat mes de juny, es troben en aquests moments decidint els representants que formaran part del Consell d’Acció i Política Social, on es treballa conjuntament en la problemàtica i les millores en la qüestió social de la ciutat.

“Cal agrair a totes les associacions que dia rere dia col·laboren amb Benestar Social per millorar la protecció de les persones més vulnerables de la nostra ciutat”, ha incidit Angulo, qui també ha confirmat que la ronda de reunions amb la resta d’entitats del sector social continuarà en els propers dies.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *