lasarga ajualcoipresuparticipa

La Generalitat es reuneix per reivindicar a Foment finançament per a la xarxa de rodalies

• En aquesta reunió s’ha reiterat la necessitat que el Ministeri de Foment convoque amb caràcter urgent i extraordinari la 'Comissió de Seguiment del Pla de Rodalies'  • Amb presència de 115 municipis del País Valencià


Reunió de la Generalitat per tal de reivindicar finançament de la xarxa de rodalies del País Valencià al Ministeri de Foment. Ha sigut organitzada a través de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, juntament amb els alcaldes dels 115 municipis afectats.

En aquesta reunió s’ha reiterat la necessitat que el Ministeri de Foment convoque amb caràcter urgent i extraordinari la ‘Comissió de Seguiment del Pla de Rodalies’ que el mateix pla establia que es reunira cada sis mesos i que encara no s’ha constituït.

“En aquesta Comissió, traslladarem al Ministeri les inquietuds i les preocupacions que hem compartit durant la reunió amb els municipis afectats per a aconseguir avançar en la consecució d’uns serveis de Rodalies eficaços, moderns, amb major freqüència de pas i més segurs com van prometre amb el Pla de Rodalies”, ha informat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *