foradia pressupostparticipatiualcoi

Concerts de primavera a Bellreguard

• Participaran conjunts instrumentals de prestigi, piano i grups instrumentals de la banda de Bellreguard. • Les actuacions són gratuïtes i s’ofereixen en la Casa de la Música.

Cicle de concerts de primavera a Bellreguard. Participaran conjunts instrumentals de prestigi, piano i grups instrumentals de la banda de Bellreguard. Les actuacions, gratuïtes, s’ofereixen en la Casa de la Música. Organitza la regidoria de Cultura, amb la col·laboració de l’Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard.

Una activitat que torna al municipi després de 20 anys. Tal com explica el regidor de Cultura, Marcos Haro “reprenem l’activitat per tal de contribuir a estendre la cultura musical i l’hàbit d’escoltar música en directe”.

Els primers en actuar han sigut el quintet de vent Tosca Ensemble que, amb músics de la Marina i la Safor, van interpretar música de cambra antiga i nova amb un programa innovador a l’abast de tots.

El següent concert del cicle l’oferirà el 12 de maig, a les 20:00 hores, el quintet de corda Tritono Quintet, format per alumnes del Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València.

El dissabte 21, serà el torn del Telmo Gadea, amb una conferència concert sobre “El piano de Frederic Chopin”.

Per acabar, dissabte 16 juny, serà el moment dels grups instrumentals de l’Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *