foradia subscriutegrat

Compromís denuncia endarreriment de l’aplicació del nou contracte de brossa i conseqüències

• Compromís denuncia acumulacions de brossa a diferents punts d'Alcoi. • Una circumstància que vinculen al fet que el nou contracte de recollida de brossa encara no s’ha fet efectiu.


Compromís denuncia acumulacions de brossa a diferents punts d’Alcoi. Una circumstància que vinculen al fet que el nou contracte de recollida de brossa adjudicat, “per raons que se’ns escapen, a hores d’ara encara no s’ha fet efectiu”.

La conseqüència, segons la regidora Anna Climent són “problemes greus del servei a urbanitzacions del terme municipal, com ara El Baradello, on als contenidors s’acumula la brossa durant dies, fins i tot a l’exterior d’aquests o els ocorreguts en festes de Sant Jordi”.

Endarrerir l’entrada del nou contracte és una irresponsabilitat i ens està costant als alcoians més diners”, ja que “l’Ajuntament ha de pagar un major preu per la gestió dels residus”.

Des de Compromís exigeixen al govern del PSOE que agilitze “la implantació del nou servei de recollida de residus, més econòmic i còmode per als ciutadans”. I conclouen comunicant que exigiran explicacions sobre per què no han signat el contracte i que passa amb l’empresa que ha de fer l’auditoria.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *