foradia subscriutegrat

100.000 euros d’ajudes econòmiques a famílies alcoianes en situació de precarietat

• Aquesta és la quantitat que l’Ajuntament d’Alcoi destinarà enguany per a coadjuvar al pagament de les càrregues, obligacions, serveis i subministraments bàsics • La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó ha explicat que “el Govern municipal segueix treballant per les persones

100.000 euros d’ajudes econòmiques per a famílies en situació de precarietat econòmica. Aquesta és la quantitat que l’Ajuntament d’Alcoi destinarà enguany per a coadjuvar al pagament de les càrregues, obligacions, serveis i subministraments bàsics de l’habitatge, com són l’abonament del rebut de la llum, de l’aigua, del gas i de l’IBI.

Es podran beneficiar d’aquestes ajudes, les famílies amb ingressos inferiors a 12.000 euros anuals, que així podran fer front al sosteniment de les càrregues de l’habitatge. L’any passat, finalment, es van donar 99.395 euros en ajudes a un total de 1.266 unitats familiars.

La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó ha explicat que “el Govern municipal segueix treballant per les persones, evitant situacions de desarrelament i promovent, com finalitat pública la dignitat de l’habitatge habitual amb els seus serveis mínims”.

El termini per a demanar aquestes sol·licituds és des del 15 de maig fins al 18 de juliol.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *