foradia subscriutegrat

La Cambra de Comerç i la UA sumen esforços pel desenvolupament tecnològic i la innovació empresarial

• L'objectiu és el d'apropar el coneixement i el desenvolupament tecnològic del món acadèmic a l'empresariat de les Comarques del Comtat, La Foia de Castalla i l'Alcoià • S'ha programat una primera jornada, que tindrà lloc a finals del mes de maig, amb empreses innovadores.

La Cambra de Comerç d’Alcoi i la Universitat d’Alacant estan treballant de manera conjunta per tal d’apropar el coneixement i el desenvolupament tecnològic del món acadèmic a l’empresariat de les comarques del Comtat, La Foia de Castalla i l’Alcoià.

Fruit d’aquesta col·laboració entre les dues entitats, s’ha programat una primera jornada, que tindrà lloc a finals del mes de maig, amb empreses innovadores. Aquesta es dedicarà a realitzar un diagnòstic en matèria d’innovació amb les empreses interessades en el seu desenvolupament.

Així s’ha acordat en una primera reunió en la qual han participat, Olga Francés i Héctor López, responsables del Parc científic de la Universitat d’Alacant, el president i secretària general de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi, Pau de Gràcia i Ana María Moltó, i el regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament de la ciutat, Manolo Gomicia.

Segons el president de la Cambra, Pau de Gràcia, “és aquesta una primera acció, un primer pas per a aprofundir i desenvolupar la innovació. Ho farem des de la Cambra i amb la Universitat per a així complir amb el repte marcat des d’aquestes dues institucions i que es va fixar amb la signatura d’un conveni que pretén convertir Alcoi en un pol de la innovació. Reunirem a totes les empreses interessades perquè experts diagnostiquen les seues possibilitats”.

Cambra i Universitat d’Alacant també treballen per a acostar la figura del Doctorat Industrial a les empreses de les comarques, amb l’objectiu d’aprofundir, mitjançant la incorporació d’un tècnic especialitzat, en els aspectes més innovadors i així tenir la possibilitat de crear noves línies de negoci dins de les empreses, o fins i tot llançar nous projectes empresarials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *