foradia subscriutegrat

El Govern i els comerços d’Alcoi decideixen prescindir de la zona blava d’aparcament

• El motiu amb el qual es va contractar el servei de l'ORA “no és efectiu i ha perdut la seua utilitat” • Els comerciants han manifestat que cal buscar una alternativa al sistema d'aparcament de la zona blava.

El Govern d’Alcoi ha consultat a les associacions de comerços d’Alcoi per tal de decidir si es renova el contracte amb l’empresa que gestiona la zona d’aparcament blava d’Alcoi, l’ORA. Les associacions de comerciants van manifestar als regidors encarregats que “tal com estava actualment el contracte, no complia amb les seues necessitats”.

Davant l’opinió dels comerciants, el Govern ha decidit no renovar el contracte, que caduca en agost. El Govern també considera que el motiu amb el qual es va contractar el servei de l’ORA, buscant una major rotació de vehicles en zones comercials, “no és efectiu i ha perdut la seua utilitat”. Segons afirma, els aparcaments són ocupats per vehicles que no tenen rotació i molts veïns de la zona blava es veuen perjudicats perquè han de pagar per estacionar en el seu barri.

Per altra banda, els comerciants han manifestat que cal buscar una alternativa al sistema d’aparcament de la zona blava. Segons el regidor de mobilitat, Jordi Martínez, l’alternativa passa per l’estratègia d’implantació de ‘Smart City’ en la ciutat, que té l’objectiu “d’implementar noves tecnologies que faciliten la vida de les persones”.

Cal apuntar que el servei de l’ORA va ser contractat en agost de l’any 2010 per un total de 8 anys. Per a l’Ajuntament suposava l’ingrés d’un cànon de 20.000 euros del total dels diners que recaptava l’empresa.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *