foradia subscriutegrat

Retirar les distincions dedicades a Eduardo Zaplana

• Després que l'expresident de la Generalitat Valenciana haja sigut arrestat acusat dels delictes de blanqueig de capitals, malversació i prevaricació... • Pérez assegura que “la distinció de 'Molt Honorable' cap a una persona a la qual se li imputen casos tan greus de corrupció, és del tot inadmissible”.

Retirar tots els honors i distincions concedits a Eduardo Zaplana. Aquesta és la proposta que la diputada d’Esquerra Unida, Raquel Pérez, portarà al ple de la Diputació d’Alacant.

Després que l’expresident de la Generalitat Valenciana haja sigut arrestat acusat dels delictes de blanqueig de capitals, malversació i prevaricació, la diputada considera que no reuneix els requisits d’exemplaritat necessaris per a meréixer honors i distincions.

Entre elles, consta, per exemple, la placa inaugural instal·lada en l’edifici de la Diputació d’Alacant, en el Carrer Tucumán, en 1997, quan Zaplana era President de la Generalitat.

Pérez assegura que “la distinció de ‘Molt Honorable’ cap a una persona a la qual se li imputen casos tan greus de corrupció, és del tot inadmissible”.

Pérez ha exposat que “Zaplana és el segon President de la Generalitat detingut i el tercer imputat per casos de corrupció. És evident que no es tracta de casos aïllats, el Partit Popular ha sigut una estructura generalitzada formada per a delinquir”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *