Foradia subscriutegrat

XV marxa per la desmilitarització de la serra d’Aitana, diumenge 27 de maig

• Es tracta de d'un dia per a demanar la protecció mediambiental d'Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar. • Serà diumenge 27 de maig. L'eixida des d'Alcoi serà a les 8.15 des de la plaça d'Al-Azraq

XV Marxa per la desmilitarització de la serra d’Aitana. Convoquen la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció d’Alcoi, l’Ateneu Cultural El Panical (Alcoi), el Grup Antimilitarista Tortuga (Elx-Alacant) i el Grup El Rentonar (La Torre de les Maçanes).

Es tracta de “passar un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la natura. Un dia per a demanar la protecció mediambiental d’Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar”.

Serà diumenge 27 de maig. L’eixida des d’Alcoi serà a les 8.15 des de la plaça d’Al-Azraq, amb vehicles particulars (en el punt d’eixida es repartiran els assistents entre els cotxes disponibles per tal d’utilitzar només els necessaris).

A les 9 del matí, des de les portes del Safari Aitana, es farà una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars, davant de la qual es llegiran els manifestos, després d’esmorzar.

En acabar, la ruta anirà, a peu o amb cotxe, a la font de l’Arbre, des d’on es farà una excursió fins a la carena de la serra (qui vulga podrà quedar-se a passar el matí a la font de l’Arbre).

Els organitzadors recomanen dur calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret, cantimplora i protecció solar. També aliments per a esmorzar i, qui vulga, dinar.

“Per la pau, la desmilitarització del territori i la protecció dels nostres espais naturals, PARTICIPA!”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *