foradia subscriutegrat

2 estudiants guanyen el concurs gastronòmic del Círculo amb un contracte de sis mesos

• Dotze cuiners del CIP FP Batoi han competit amb els seus plats en el concurs gastronòmic • Els finalistes han portat els seus plats per a finalitzar-los davant el públic assistent.


Dotze cuiners del CIP FP Batoi han competit amb els seus plats en el concurs gastronòmic celebrat en el Cercle Industrial. Dos d’ells han quedat guanyadors i han obtingut com a premi que les seues propostes entren a formar part de la nova carta de l’entitat i un contracte de treball de sis mesos amb Terol i Reig, l’empresa que es farà càrrec de la restauració del Cercle Industrial a partir de l’1 de setembre.

Els finalistes han portat els seus plats per a finalitzar-los davant el públic assistent. Entre ells, hi havia calamarset amb poma, miniburger de calamarset, sèpia i gamba, entrepà de bacallà o fals tac amb gambes.

També han competit tres estudiants amb els seus còctels, entre ells, un Carib Moonlight, un Dry Passion i un Blood 43.

Durant el concurs ha estat present la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recordant que el turisme “viatja per a veure però també, cada vegada més, per a menjar” pel que ha destacat la utilitat d’aquest concurs com a iniciativa que promou la professionalització del sector.

El xef executiu de Terol i Reig, Mauro Pérez, per la seua banda, ha animat als participants a continuar lluitant perquè “amb treball, esforç i constància tot arriba”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *