foradia subscriutegrat

Un multitudinari carnestoltes posa fi a la campanya de dinamització comercial ‘Ontinyent al Carrer’

• Han sigut tres caps de setmana plens d’activitats baix un “cel de colors” amb 15.000 tires tèxtils • Després de la realització de tallers infantils, ha tingut lloc la desfilada del carnestoltes, acompanyada per la música de la Original Dixieland Sedajazz.


Un multitudinari carnestoltes posa fi a ‘Ontinyent al Carrer’, una campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES).

Han sigut tres caps de setmana plens d’activitats baix un “cel de colors” amb 15.000 tires tèxtils al carrer Martínez Valls.

Després de la realització de tallers infantils, ha tingut lloc la desfilada del carnestoltes, acompanyada per la música de la Original Dixieland Sedajazz.

El coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “amb les activitats que hem anat oferint hem aconseguit atraure milers de persones al carrer, en una campanya que ha estat positiva per a la ciutat i per al comerç”.

Abans de la desfilada, també ha tingut lloc l’acte inaugural de la nova plaça front el CFPA de Sant Carles, on l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que aquest nou espai (que ha suposat quadruplicar l’extensió de la plaça preexistent, de 145 a 520 m2), “permet comptar amb un nou punt de trobada per als veïns i veïnes en ple Carrer Major”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *