foradia cdturisme

Arranca la II Escola d’Estiu del Campus d’Ontinyent amb 80 xiquetes i xiquets

• 80 xiquetes i xiquets d’entre 3 i 12 anys gaudiran fins al 27 de juliol d’una programació amb tallers, dinàmiques de grup, esports i excursions.


80 xiquetes i xiquets han començat la II Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent, organitzada per l’Ajuntament, la Fundació Universitària Vall d’Albaida i la Universitat de València (UV). Els seus participants, d’entre 3 i 12 anys, gaudiran fins al 27 de juliol d’una programació amb tallers, dinàmiques de grup, esports i excursions.

Algunes de les activitats de les quals ja han gaudit les menudes i menuts han sigut: un taller amb pasta de modelar, el visionament d’un documental al voltant de la igualtat, o una visita intergeneracional a la Residència Sant Francesc, entre altres.

L’Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent té un horari de 9:00 a 14:00 hores, totalment compatible amb l’Estiu Esportiu, l’oferta esportiva i formativa per a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys al Poliesportiu, i els cursets de natació a la piscina coberta.

El regidor d’Educació del municipi, Óscar Borrell, destacava que “l’Escola d’Estiu compta amb una programació de qualitat avalada per la UV” i que aquesta es desenvoluparà “a l’aulari nou del Campus, que compta amb les millors instal·lacions per a l’Escola d’Estiu, al CEIP Lluís Vives, a la Piscina Municipal i a les diferents instal·lacions del Poliesportiu”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *