foradia subscriutegrat

Alcoi aprova el Parc Tecnològic i Cultural de Rodes i la nova seu d’AITEX

• Aprovat al plenari la realització del Parc Tecnològic i Cultural de l'Illa de Rodes i la nova seu d'AITEX • "Rodes i Aitex són dues iniciatives econòmiques necessàries per a la nostra ciutat”, expressa l'alcalde d'Alcoi.


Aprovat al plenari la realització del Parc Tecnològic i Cultural de l’Illa de Rodes i la nova seu d’AITEX, que s’ubicarà a Batoi. S’han aprovat les modificacions del PGOU per a poder iniciar dos projectes estratègics.

Rodes i Aitex són dues iniciatives econòmiques necessàries per a la nostra ciutat”, expressa l’alcalde, Toni Francés, “dos projectes importants i estratègics que ens permeten pensar en futur i en seguir sent la segona àrea industrial d’Espanya, tal com indica l’INE, on l’ocupació a aquest sector té més pes”.

L’Illa de Rodes pretén ser un espai multifuncional, on s’ubicarà el futur Institut Tecnològic de la Cosmètica i espais culturals com l’Arxiu Municipal o una nova biblioteca.

La nova seu d’AITEX, per la seua banda, s’ubicarà al barri de Batoi i comptarà amb 18.000 m² edificats, a una parcel·la de 12.000 m².

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *