foradia subscriutegrat

Antoni Miró i Isabel-Clara Simó són homenatjats per la Xarxa Alcover

• Els dos artistes alcoians s’han mostrat molt agraïts per l’homenatge que els ha dedicat aquesta entitat • El membre de la Xarxa, professor i vicerector de Cultura de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés ha dit que sense ells, la cultura valenciana estaria òrfena.

Isabel-Clara Simó i Antoni Miró han sigut reconeguts per part de la Xarxa Alcover per la seua trajectòria artística. Els dos artistes alcoians s’han mostrat molt agraïts per l’homenatge que els ha dedicat aquesta entitat, que treballa per la promoció del teatre en català.

Els dos artistes alcoians han rebut com a regal simbòlic un pack de vi de les tres zones dels Països Catalans. El membre de la Xarxa, professor i vicerector de Cultura, de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés ha dit que sense ells, la cultura valenciana estaria òrfena.

L’homenatge ha sigut en el restaurant La Pericana, i durant la setmana de la Mostra de Teatre, de la qual la Xarxa està “gaudint” i “descobrint noves obres i nous talents que ens estan encantant”.

Cal destacar que Isabel-Clara Simó va ser nomenada presidenta d’honor per l’entitat, a la qual descriu com “una xarxa que servirà per a fomentar la mobilitat entre els agents artístics dels territoris que tenen en comú la llengua catalana”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *