foradia subscriutegrat

Alcoi és seleccionat per la Generalitat per a desenvolupar el nou Codi Ètic de Turisme

• El nou Codi Ètic de Turisme és important perquè pròximament entraran en vigor una nova Llei d'Oci, Turisme i Hospitalitat. • La Generalitat ha seleccionat un municipi d'interior i un altre de costa de cadascuna de les províncies per a compondre una comissió de treball


Alcoi col·laborarà en el desenvolupament del Codi Ètic de Turisme del País Valencià. Així ho ha decidit l’Agència Valenciana de Turisme, reconeixent Alcoi com a representar del sector dels municipis d’interior de la província d’Alacant.

El nou Codi Ètic de Turisme és important perquè pròximament entraran en vigor una nova Llei d’Oci, Turisme i Hospitalitat.

La Generalitat ha seleccionat un municipi d’interior i un altre de costa de cadascuna de les províncies per a compondre una comissió de treball per a establir els mecanismes de control i implantació del Codi Ètic.

  • De Castelló: Peníscola i Morella
  • De València, Utiel i Gandia
  • D’Alacant: Benidorm i Alcoi.

Els criteris aplicats per a la selecció d’aquests municipis pilot han sigut el seu grau de compromís amb la qualitat turística, la seua implementació del SICTED, l’adaptació a les noves tecnologies i el treball realitzat en matèria d’accessibilitat i sostenibilitat.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha mostrat la seua satisfacció i ha ressaltat el treball realitzat des del seu àmbit a Alcoi: “estem treballant per a seguir millorant com a destinació, estem millorant en el sector privat, i en el públic, que han d’anar de la mà.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *