foradia subscriutegrat

Naix a Alcoi l’Associació Cultural d’Amics del Modernisme

• Un col·lectiu amb vocació de difondre el patrimoni modernista alcoià • En l’acte de presentació, que va tindre lloc al Campus d’Alcoi de la UPV, el professor i historiador Ricard Bañó va oferir als assistents una xarrada al voltant del modernisme.


Constituïda a Alcoi l’Associació Cultural d’Amics del Modernisme, un col·lectiu amb vocació de difondre el patrimoni modernista alcoià. Ha nascut abans que arribe la segona edició de la Fira Modernista, que es realitzarà entre els dies 17 i 23 de setembre.

En l’acte de presentació, que va tindre lloc al Campus d’Alcoi de la UPV, el professor i historiador Ricard Bañó va oferir als assistents una xarrada al voltant del modernisme.

Està previst que l’activitat de l’Associació no es limite als dies de la Fira Modernista, sinó que es mantinga de forma continuada durant tot l’any a través d’exposicions, xarrades, cursos de costura, passes de moda….

Els seus membres ja ha participat en diversos esdeveniments fora de la ciutat, com per exemple a la Fira Modernista de Terrassa, a un pícnic Modernista en Cartagena o a la presentació d’una revista cultural en Novelda.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *