lasarga ajualcoipresuparticipa

Camilo Sesto ja compta amb un carrer alcoià amb el seu nom artístic 

• Entre els assistents destaquen els membres del Club de Fans Camilo Sesto d’Alcoi, col·lectiu que ha reivindicat aquest homenatge. • Óscar Francés Blanes: “és un honor per a la família comptar amb aquest acte d’homenatge que reivindica la figura del meu tio"


Camilo Sesto, declarat Fill Predilecte d’Alcoi,  ha rebut el seu últim reconeixement per part de la seua ciutat. A partir d’ara un dels carrers més importants del municipi passa a tindre el nom de ‘Alameda Camilo Sesto’. L’acte d’inauguració del nou nom del carrer ha tingut lloc amb la presència del cantant alcoià, qui s’ha mostrat tan acollit pel públic present com emocionat per l’esdeveniment.

L’acte també ha comptat amb representants institucionals i un ample públic, entre el qual destaquen els membres del Club de Fans Camilo Sesto d’Alcoi, col·lectiu que ha reivindicat aquest homenatge per al seu artista predilecte des de fa anys.

Hores abans de l’acte, l’Ajuntament ha organitzat la projecció d’un documental sobre la biografia del cantant. En ell s’ha fet un extens repàs de tota la seua trajectòria professional, des que va anar a Madrid a aprofundir en la seua carrera artística. Un document que reflecteix els inicis del cantant i la seua lluita i treball fins que va conéixer a Juan Pardo, que va ser el primer productor que va veure en Camilo, un potencial intèrpret de la cançó espanyola. No es va equivocar Juan Pardo, ja que avui dia Camilo Sesto representa un artista amb reconeixement de caràcter internacional. El documental conclou donant compte de l’última gran producció musical que ha dut a terme amb l’Orquestra de Radiotelevisió Espanyola i la col·laboració de les veus de Mónica Naranjo, Marta Sánchez, Rut Lorenzo i Pastora Soler.

Els familiars també manifesten la seua satisfacció per aquest acte de reconeixement a l’artista. Tal com ens comenta el seu nebot, Óscar Francés Blanes, també treballador del periòdic El Gratis, “és un honor per a la família comptar amb aquest acte d’homenatge que reivindica la figura del meu tio, un artista internacional, amb una ampla trajectòria professional, i amb molta estima pel seu municipi”. Ens comenta que la part de la família que va estar present a l’acte, donant-li suport al cantant, “es va mostrar molt emocionada en un acte de reconeixement tan merescut”.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *