foradia camaraalcoi

El Gratis, al compàs de la velocitat de la realitat

• Des del periòdic El Gratis volem donar compte dels canvis que va deixant al seu pas aquesta veloç realitat • Sempre, comptant amb la imprescindible col·laboració dels millors comerços, serveis i professionals de la zona

El món evoluciona, però potser mai en la història ho haja fet de manera tan ràpida a com ho fa en els nostres dies. El màxim exponent d’aquest fet és la tecnologia, que avança a velocitats exponencials; però també la política, que ve espentada per una societat cada cop més educada i crítica.

Des del periòdic El Gratis volem donar compte dels canvis que va deixant al seu pas aquesta veloç realitat. De moment, de cop i volta, tenim un nou Govern estatal. L’alcoiana Patricia Blanquer, diputada del PSOE al congrés dels Diputats ens parla d’ell i de la nova etapa política que vivim.

Davant aquesta realitat vertiginosa, és necessari fer anàlisis estructurals, que ens connecten de nou amb la natura. Això ho sap molt bé la Colla Ecologista La Carrasca. Per això hem parlat amb una de les seues representants, Júlia Moltó, que, entre altres, ens assabenta de l’actualitat de l’Aqüífer del Molinar, Serelles, la contaminació a les nostres comarques…

També és important no perdre de vista les nostres arrels culturals, i més encara, reivindicar-les i potenciar-les. Aquest és un dels objectius de la nostra publicació que procurem materialitzar fent ressò de les diferents expressions i manifestacions festives i culturals que es realitzen a les comarques centrals valencianes.

Sempre, comptant amb la imprescindible col·laboració dels millors comerços, serveis i professionals de la zona, a qui vos convidem a conéixer i contactar. Ja sabeu, podeu trobar El Gratis, amb les seues 40 planes a tot color, en qualsevol dels seus locals, així com papereries tant de l’Alcoià com d’el Comtat, la Costera, la Vall d’Albaida i la Safor.

Font: Editorial./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *