lasarga mediamborganica

Marxa per la Via Verda per celebrar el Dia Internacional de la Lluita contra les Drogues

• Marxa per celebrar el Dia Internacional de la Lluita contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues, el dia 23 de juny • L’objectiu de l’activitat és visibilitzar el risc del consum de drogues per a la vida de les persones i fer consciència del greu problema

Marxa per la Via Verda fins al poliesportiu Francisco Laporta per celebrar el Dia Internacional de la Lluita contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues, el dia 23 de juny a les 8:30 hores.

Organitza la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives, UPCCA, d’Alcoi amb el suport del Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA.

L’objectiu de l’activitat és visibilitzar el risc del consum de drogues per a la vida de les persones i fer consciència del greu problema de salut pública que implica. Quan acabe la marxa se servirà un esmorzar gratuït i es realitzaran activitats amb ulleres de simulació.

Per a participar cal inscriure’s al mail: upc@alcoi.org, al telf. 96 55371 24 o personalment a la seu de la UPCCA al c/El Camí, núm. 40.

 

 

 

 

 

 

 

 

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *