foradia pressupostparticipatiualcoi

El Col·legi José Arnauda celebra els 70 anys de la Institució Teresiana a Alcoi

• Es va inaugurar l'‘Espai Poveda’, “lloc significatiu per al record i memòria dels valors cristians, humans i pedagògics rebuts al llarg d'aquests anys”. • L'acte va acabar, en un ambient familiar, amb un sopar en el pati del col·legi


El Col·legi José Arnauda d’Alcoi ha celebrat els 70 anys de la presència de la Institució Teresiana a Alcoi. Una vegada celebrada l’Eucaristia, es va donar pas a la inauguració de l’‘Espai Poveda,lloc significatiu per al record i memòria dels valors cristians, humans i pedagògics rebuts al llarg d’aquests anys”.

Loreto Ballester, directora de la institució, es va dirigir al públic amb aquestes paraules: “Pedro Poveda i la seua proposta educativa està a Alcoi, en les seues gents, en la comunitat educativa, en el seu professorat. Creiem en la força de l’educació. Poveda ens ho va mostrar, ens va convéncer. Estem segurs. Comptem amb ell. I com a símbol, aquest lloc que acabeu d’inaugurar com a lloc de trobada”.

L’acte va acabar, en un ambient familiar, amb un sopar en el pati del col·legi on es va celebrar el retrobament amb famílies, professorat, antics alumnes, amics, personal del centre, etc.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *