foradia subscriutegrat

Hiroshi Fujii a la premsa japonesa

L'article parla del privilegi que tindrà Hiroshi al dirigir l'himne • El periòdic "Nikkei" és uns dels de màxima difusió del país nipó.

hiroshi

Amb el nomenament com a director de l’himne de Festes, Hiroshi Fujii ha traspassat fronteres i ha tingut repercussió al Japó ja que l’important periòdic japonés «Nikkei» va publicar aquesta notícia en la seua contraportada.

L’article parla del privilegi que tindrà Hiroshi al dirigir l’himne explicant també les Festes de Moros i Cristians de la nostra ciutat. La noticia també es fa ressò de la relació del músic amb Alcoi, des de la seua arribada l’any 1992, quan va arribar a la ciutat per a estudiar guitarra amb José Luis González.

El periòdic «Nikkei» és uns dels de màxima difusió del país nipó, especialitzat en economia, és seguit per molts lectors, sobretot, polítics, i empresaris. La tirada diària d’aquest periòdic és de 3 milions en la seua edició del matí i 1,5 milions en el de la vesprada i, per tant, té una difusió de milions de persones.

“Milions de japonesos ja coneixen l’existència de la nostra ciutat i les nostres festes, gràcies a la decisió de nomenar Hiroshi Fujii com a director de l’himne de Festes. És difícil tenir un ambaixador millor per a la nostra ciutat”, comenta Raül Llopis.

L’Ajuntament i, amb l’estreta col·laboració del dolçainer alcoià, s’està treballant també per a què una petita delegació de diferents persones del país nipó, estiguen presents en les properes festes de Moros i Cristians.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *