Foradia ajualcoitel

Biar promou les seues I Jornades Gastronòmiques, fins al 10 de juliol

• Els seus protagonistes són: els productes típics, menús en restaurants, ruta de tapes i visites guiades amb productors locals • Entre els productes locals destaquen verdures i fruites de l'horta, l'oli d'oliva, herbes de les serres del voltant, embotits típics i el torró

Biar celebra les seues I Jornades Gastronòmiques, on els protagonistes són: els productes típics, menús en restaurants, ruta de tapes i visites guiades amb productors locals. Tenen lloc des del 22 de juny fins al 10 de juliol.

Entre els productes locals destaquen verdures i fruites de l’horta, l’oli d’oliva, herbes de les serres del voltant, embotits típics i el torró d’elaboració artesana. Cinc restaurants han elaborat menús on inclouen aquests productes.

La ruta de tapes serà altra opció per gaudir de la gastronomia de la zona, que comptarà amb deu establiments que oferiran les seues tapes.

Per altra banda, s’han organitzat visites guiades per tal de conéixer els productors locals, les seues històries i els productes. En elles es podrà conéixer una horta familiar, amb ‘Ca Turrano & minut@s de cocina‘; l’elaboració de torró i dolços típics, amb ‘Heretat de Soler’; i l’elaboració de ceràmica artista i pintades a mà, amb ‘Ceràmica Maestre‘.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *