foradia

Gran suport a Jorge Rodríguez per part de l’Ajuntament d’Ontinyent

• Ha sigut rebut aquest divendres amb aplaudiments, abraçades i molta emoció per part de regidors, funcionaris municipals i veïns • La direcció nacional del PSOE, per la seua banda, li ha suspés de militància


El president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha sigut rebut aquest divendres amb aplaudiments, abraçades i molta emoció per part de regidors, funcionaris municipals i veïns que esperaven la seua arribada a l’Ajuntament del municipi. L’alcalde s’ha mostrat molt agraït cap a tots els que li han rebut en l’Ajuntament.

La Secretària General del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró ha demanat “prudència i mesura” als òrgans superiors del PSOE davant d’un cas que encara està en secret de sumari, demanant “respecte al dret constitucional a la defensa i la presumpció de innocència com a drets fonamentals. El nostre alcalde i la resta dels acusats són innocents fins que no es demostre el contrari. El que ha passat és una abso luta desproporció i a totes llums una injustícia”.

Aquest fet es produeix després de la gran repercussió mediàtica que va provocar la seua detenció per part de jutjat de València per presumpta malversació de fons públics.

Rodríguez va quedar ahir en llibertat com a investigat, junt amb altres cinc persones, en la denominada ‘Operació Alqueria’ que investiga els possibles delictes de malversació de cabals públics i prevaricació en la contractació d’alts càrrecs en l’empresa provincial Divalterra.

La direcció nacional del PSOE, per la seua banda, li ha suspés de militància i el secretariat del PSPV li ha retirat de tots els seus càrrecs orgànics dins del partit.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *