foradia subscriutegrat

Jorge Rodríguez dimiteix com a president de la Diputació i delega l’Alcaldia d’Ontinyent

• "Podem haver sigut torpes, podem haver segut massa confiats, però mai lladres", amb aquest discurs ho anunciava Rodríguez • Una dimissió que arriba com a conseqüència de l’Operació Alqueria, segons la qual s’investiga a l’expresident i a altres cinc persones

Jorge Rodríguez ha dimitit com a president de la Diputació de València i ha delegat l’Alcaldia d’Ontinyent en la primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró, “durant el temps necessari per a preparar la seua defensa”.

“Podem haver sigut torpes, podem haver segut massa confiats, però mai lladres”, amb aquest discurs anunciava Rodríguez la seua dimissió com a president en la institució provincial, càrrec que assumirà, en funcions, Maria Josep Amigó.

Una dimissió que arriba com a conseqüència de l’Operació Alqueria, segons la qual s’investiga a l’expresident i a altres cinc persones per presumpta malversació de fons públics i delictes de prevaricació. Segons ha comunicat Rodríguez, ho fa per responsabilitat amb el seu partit.

Per la seua banda, Torró assumirà l’alcaldia d’Ontinyent i substituirà a Jorge Rodríguez com a diputada provincial pel partit judicial d’Ontinyent, deixant el seu lloc com a directora general en la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *