foradia elgrat

La rotonda del Collao va tindre un cost extra de vora 11.000 €

• Ha sigut una situació similar, recorda Guanyar Alcoi, a la del pont de Sant Jordi, “on va haver-hi sobrecostos per la instal·lació dels embornals”. • “Hi ha un seguit de contradiccions i d'ocultació d'informació que no ajuda a rebaixar el malestar de la ciutadania respecte a la gestió política del Govern de Toni Francés"


La millora del drenatge a la rotonda del Collao ha tingut un cost extra de quasi 11.000 euros amb la instal·lació d’embornals a la carretera de Banyeres, informen des de Guanyar Alcoi. Una situació similar, recorda la plataforma ciutadana, a la del pont de Sant Jordi, “on va haver-hi sobrecostos per la instal·lació dels embornals”.

Les despeses extres es van haver de realitzar arran de les pluges de principis de maig, que van provocar una inundació en la infraestructura. I en principi, tal com informa guanyar, van ser negades pel Govern. Així consta en l’acta de la comissió corresponent:

El Sr. Jordi Martínez comenta que, tal y como le ha trasladado la dirección de obra, no se instalan nuevos imbornales, simplemente se incrementa la superficie de recogida de éstos, y no tendrá coste para el Ayuntamiento. Lo realizará la propia empresa.

No obstant això, el regidor Cristian Santiago informa que “ha resultat que sí, que s’ha hagut de contractar a una empresa amb un cost de 10.885 euros perquè instal·le embornals i millore la xarxa de clavegueram prèvia a la rotonda arran dels problemes que va haver-hi a principis de maig amb les pluges que van provocar l’embassament d’aigua a la rotonda i carrers limítrofs”.

Santiago afirma que si bé la gestió tècnica de l’Ajuntament és bona, i entenem que donarà solució a possibles inundacions a la rotonda del Collao, aquesta no s’acompanya d’una bona gestió política que es basa en l’ocultació de la informació de forma reiterada, tant a la ciutadania com a part dels grups de la corporació municipal. I, en aquest cas, unes despeses extres d’onze mil euros. Per altra banda, cal recordar que la redona del Collao afirmaven que estava finalitzada però, no obstant això, dies després, durant la inundació feien referència al fet que no ho estava.

En resum, per a Guanyar, hi ha un seguit de contradiccions i d’ocultació d’informació que no ajuda a rebaixar el malestar de la ciutadania respecte a la gestió política del Govern de Toni Francés.

Per aquests motius, des de Guanyar Alcoi demanen al Govern del PSOE; “més transparència, major eficiència en la gestió municipal i, sobretot, més i millor manteniment de les infraestructures de la ciutat perquè, de ben segur, la ciutadania ho agrairà”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *