foradia subscriutegrat

Elevada participació en l’aniversari de Crida Contra el Racisme, “per la convivència i la diversitat”

• Tot en nom de la convivència i la diversitat, uns valors que, davant l’emergència de discursos, organitzacions i idees xenòfobes i excloents, cal fer valdre i potenciar. • Cal destacar el mural artístic i reivindicatiu que ha realitzat l’artista Toni Espinar al carrer Carrascar

Al voltant de 90 persones han participat en els actes i activitats que han preparat des de la Plataforma Crida Contra el Racisme celebrant el seu primer aniversari, amb la col·laboració de l’Associació de Veïnes i Veïns del Batoi, barri on ha tingut lloc la celebració.

Tallers per a menuts, tauletes informatives, lectura de poemes, debats, dinar de germanor, concerts musicals… Tot en nom de la convivència i la diversitat, uns valors que, davant l’emergència de discursos, organitzacions i idees xenòfobes i excloents, cal fer valdre i potenciar.

Cal destacar el mural artístic i reivindicatiu que ha realitzat l’artista Toni Espinar al carrer Carrascar, al costat de la seu de l’Associació de Veïnes de Batoi. Tot reivindicant “la unitat de tots i totes per construir les comarques lliures de feixisme i racisme que volem”.

Font: Redacció./


Una resposta de Elevada participació en l’aniversari de Crida Contra el Racisme, “per la convivència i la diversitat”

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    Quina alegria constatar que hi ha a Alcoi persones que lluiten organitzades contra el racisme. Ací a Barcelona on resideixo des de el 1973 que vaig fugir de Franco després de passar anys a la presó per pacifista, tenim una organització que es diu S.O.S. racisme, on de manera organitzada es lluita contra el racisme. Si em permeteu és una bona opció. Tenim un grup SAID, servei d’atenció i denúncia, on recollim denúncies de racisme, i aporten una defensa jurídica gratuita a les possibles víctimes. FELICITATS, per la vostra humanitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *