foradia subscriutegrat

La Diputació de València acorda el tancament de Divalterra

• Acordat el buidatge de competències i el tancament “ordenat” de l’empresa pública Divalterra, punt de mira de l'Operació Alqueria • Maria Josep Amigó, presidenta en funcions de la Diputació, ha assegurat que s’ha de seguir “treballant de forma prioritària per tal d’acabar amb el clientelisme"


L’equip de govern de la Diputació de València ha acordat el buidatge de competències i el tancament “ordenat” de l’empresa pública Divalterra, punt de mira de l’Operació Alqueria. L’equip directiu afirma que no es posaran en risc els drets dels treballadors de l’empresa, a més, el tancament es farà de manera que queden assegurats els serveis bàsics que ofereix actualment als pobles.

Maria Josep Amigó, presidenta en funcions de la Diputació, ha assegurat que s’ha de seguir “treballant de forma prioritària per tal d’acabar amb el clientelisme, els convenis singulars, impulsar la col·laboració amb les polítiques de la Generalitat a través dels convenis que duguem en marxa, així com la transferència de competències”.

Per altra banda, Maria Josep Amigó ha explicat així mateix que el diputat Toni Gaspar ha manifestat durant la seua voluntat de presentar-se com a candidat a la presidència de la Diputació. Segons ha indicat la presidenta, la resta de membres de l’equip de govern no presentaran altre candidat i donaran suport al candidat del PSPV-PSOE.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *