foradia subscriutegrat

Xàtiva fa valdre la seua prehistòria

• El públic ha conegut les novetats científiques que han proporcionat jaciments prehistòrics com la Cova Negra, Barranc Fondo, Cara-sol de Vernissa, Altet de Palau o Solana del Castell • S'ha comptat amb especialistes en el Paleolític, Neolític, Edat del Bronze i Edat del Ferro


Clausurat el curs d’estiu celebrat a Xàtiva “Del particular al general: les aportacions de Xàtiva i la seua comarca a la prehistòria de la Península Ibèrica“. En ell el públic assistent va tenir l’oportunitat de conéixer de primera mà les últimes novetats científiques que han proporcionat jaciments prehistòrics com la Cova Negra, Barranc Fondo, Cara-sol de Vernissa, Altet de Palau o Solana del Castell, tots ells situats en la comarca de la Costera i de cronologia prehistòrica.

Per a fer-ho s’ha comptat amb especialistes en el Paleolític, Neolític, Edat del Bronze i Edat del Ferro que han estudiat directament aquests enclavaments. Les sessions teòriques del curs, emmarcat en l’oferta de cursos d’estiu de caràcter acadèmic que organitza la Universitat Nacional d’Educació a Distància, es van celebrar en el Saló d’actes del Museu de Belles arts de la ciutat mitjançant experts en l’àmbit.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *