foradia pressupostparticipatiualcoi

Cobertes el 100% de les places d’estudi dels graus del Campus de la UPV d’Alcoi

• El 100% de les places d'estudi de grau i doble grau oferides per al curs 2018-2019 per part del Campus d'Alcoi de la UPV han sigut cobertes. • El Grau en Enginyeria Informàtica és un dels més demandats. 112 alumnes s'han quedat en llista d'espera


El 100% de les places d’estudi de grau i doble grau oferides per al curs 2018-2019 per part del Campus d’Alcoi de la UPV han sigut cobertes. Per tal de compensar possibles baixes, s’ha previst un excés d’alumnes.

El Grau en Enginyeria Informàtica és un dels més demandats. Pot acollir a 65 estudiants per al pròxim curs. 112 alumnes s’han quedat en llista d’espera en la preinscripció, i 18 són alumnes a l’excés als quals es permet citar per a compensar possibles baixes.

El Grau que pot acollir més alumnes és el d’Enginyeria Mecànica, 110. Amb 31 alumnes en llista d’espera, les places d’alumne que es permeten citar per a compensar possibles baixes són 20. També s’han cobert totes les places en el Grau d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, un total de 90. Els alumnes que poden compensar possibles baixes són 30, i hi ha 13 en llista d’espera.

En el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) s’han preinscrit els 75 alumnes als quals dóna cabuda, i 2 són alumnes a l’excés als quals es permet citar per a compensar possibles baixes.

Tant els Graus en Enginyeria Elèctrica com a Enginyeria Química s’han cobert 50 places en cada titulació en la preinscripció. En el cas de Química se citarà també a 12 estudiants més per les possibles baixes futures.

Respecte als dobles graus, Turisme + ADE (TADE) i Informàtica + ADE tenen una oferta de 15 places cada titulació. En TADE hi ha 17 alumnes en llista d’espera i en Informàtica + ADE, 36.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *