foradia subscriutegrat

Moisès Gil inaugura la seua última exposició a Gandia

• L'artista contestà Moisès Gil presenta la seua exposició, 'Llocs de conflicte inutilitzats', a Gandià • "Front a les imposicions i condicionaments antisocials, la retallada de les llibertats individuals, la llibertat d'expressió, la globalització o la involució dels assoliments socials".


L’artista contestà Moisès Gil presenta la seua exposició, ‘Llocs de conflicte inutilitzats’, a Gandià. La inauguració serà el dijous 19 de juliol a les 20 h en la sala Coll Ales de Gandia i es podrà visitar fins al dia 18 d’agost.

L’exposició està composta per 22 obres, la majoria de les quals superen els dos metres de longitud, totes elles peces elaborades amb acer i alumini.

L’objectiu d’aquesta exposició és presentar el resultat de la recerca de l’artista sobre els comportaments socials dels éssers humans durant els últims anys: l’escultura com a representació de l’experiència diària del desenvolupament de l’ésser humà enfront de les adversitats de la societat en la qual està immers. Segons ho expressa ell, “front a les imposicions i condicionaments antisocials, la retallada de les llibertats individuals, la llibertat d’expressió, la globalització o la involució dels assoliments socials”.

El missatge final, segons l’autor, és:un crit per a dir que cal obrir portes i finestres per a alliberar-se“.

Moisès Gil compagina el seu treball artístic amb la docència universitària. És Doctor en Belles arts. La seua obra es pot veure en Museus d’Espanya, Alemanya i EUA. Els seus treballs d’escultura pública també poden contemplar-se en diferents ciutats espanyoles. Ha rebut 18 premis d’escultura internacionals i uns altres de nivell nacional,. Ha realitzat més de 100 exposicions individuals tant a Espanya com a nivell internacional.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *