foradia subscriutegrat

Oliva celebrarà Santa Cecília, patrona de la música

A més de fer-se concerts amb motiu d'aquest dia, també hi haurà altres activitats com sopars de germanor o presentacions, entre altres

L’Ajuntament d’Oliva, concretament des de la Regidoria de Cultura, encapçalada per Julio Llorca, ha preparat una programació d’activitats amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics i músiques.

El grup MEGòC ha organitzat un festival el dia 12 de novembre, amb un sopar de germanor per a tots els seus components i per a persones afins. A més, l’Associació Musical Coral Santa Cecília, el dia 19 de novembre farà un concert en honor a la seua patrona a l’església de Santa Maria.

L’Associació Artístico-Musical d’Oliva també s’ha unit a la celebració amb diferents actes, com per exemple la presentació de la Musa, i un concert, que servirà per a presentar al seu nou director, Miguel Angel Grau. El dia serà el 20 de novembre, i el lloc el Centre Polivalent, a partir de les 11h, on s’iniciarà una cercavila de recollida de la Musa i la seua Cort d’Honor.

Dins de les activitats organitzades per l’AAMO, el diumenge 27 de novembre es farà un passacarrer i una missa en honor a Santa Cecília, a les 12h, a l’església de Santa Maria la Major.

Llorca ha comentat que: “Aquest és el dia de l’any en què la música és compartida amb tothom i on l’alumnat pren protagonisme en la seua celebració i en el desenvolupament de les activitats. Ells i elles són el principal motor d’aquestes associacions i cada vegada que pugen als escenaris demostren el bon treball realitzat durant els últims mesos”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *