foradia barnasants

Ontinyent dinamitza els seus carrers amb diferents propostes culturals

• 500 persones ja han gaudit amb dues propostes musicals dins de la programació ‘Cultura de Barri’, • L’objectiu d’aquest programa és “abastar diferents estils musicals i arribar al màxim tipus de públic possible"


500 persones ja han gaudit amb dues propostes musicals dins de la programació ‘Cultura de Barri’, una proposta de dinamització impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent.

Per una banda, va tindre lloc el concert d’Intokables Big Band, inclòs en l’Estiu Musical de l’Agrupació Musical d’Ontinyent; i per altra, el Festival de Rap ‘Festocho’.

Avui dijous 19 de juliol serà el torn del concert de les colònies d’Ad Libitum amb el solista internacional Rubén Simeó a la plaça de Sant Domingo (20:30); la pel·lícula “Thi Mai Rumbo a Vietnam” al pati del col·legi Vicent Gironés (22:00); i el concert de Miquel Asensio al X Festival Ontijazz a la plaça de la Concepció (23:00). Divendres, Dani Miquel actuarà amb la Banda Jove de l’Agrupació Musical d’Ontinyent al parc Vicent Andrés Estellés (20:00).

L’objectiu d’aquest programa és, en paraules del regidor de Cultura, Àlex Borrell, “abastar diferents estils musicals i arribar al màxim tipus de públic possible, i exemple d’açò ha sigut les dues cites d’aquest cap de setmana amb les quals hem tingut opcions tan diferents com el jazz o el rap”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *